Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


mégis igaz

2009.11.08

 

Pénzét akarta menteni, sz..ba került

A 47 éves férfi alámerüléssel próbálta visszaszerezni a 24 dollárnak megfelelő ukrán hrivnyát egy nyilvános WC-ből nyugat Ukrajnában. Nagy igyekezetben beszorult a karja, ezért kellett segítséget hívni hozzá.

A mentősök eltávolítottak mindent a férfi körül, de mindhiába, nem tudták kimenteni. Végül az egész WC-t le kellett rombolni a férfi körül. Nem esett baja, viszont a pénze odaveszett.

Az ukrán mentőcsapatoknak három órába telt, amíg kiszabadították a férfit...


Megbüntették, mert megmentett egy életet

 

Vérlázító történetre bukkant az RTL Klub Fókusz című műsora. 2009. március 21-én súlyos közlekedési baleset történt az M1-es autópályán: Tata magasságában egy francia autós rohant bele az előtte haladó traktorszállítóba. A külföldi autó kigyulladt, a sofőr eszméletlenül bennragadt az égő autóban. 
A szemközti sávban Pápai Róbert haladt autómentőjével, és, látván a balesetet értesítette a tűzoltókat, majd a gázra lépett, lehajtott az autópályáról, és visszament a másik irányba - tehát nagy sebességgel sietett a helyszínre. Amint odaért, kirángatta az eszméletlen franciát az égő autóból, majd többedmagával oltani kezdte a lángokat.

Később a helyszínre érkező tűzoltóhadnagy elmondta, segítsége életmentő volt. Mivel a lángokat több poroltóval sem tudták eloltani - ez csak a tűzoltóknak sikerült - valószínűleg bent égett volna az ájult férfi. Kitüntetés helyett azonban negyvenezerre büntették az életmentő hőst, mert túl gyorsan hajtott. Köszönőlevél helyett csekket hozott a posta, mert a szabály az szabály. Persze érdekes módon a politikusok úgy csűrik-csavarják a szabályokat, a jogot, ahogy nekik jólesik, de itt "nem lehetett" mérlegelni.

 


 

Melbourne-ben történt az év elején. A Nyugati Körút, Western Ring Road autópályán a rendőrség először bemért egy kocsit, amely 6 km/órával gyorsabban haladt a megengedettnél. Utána mentek, megelőzték és leállították. A vezetővel közölték a tényeket és 135 dollárra megbüntették. A kormánykerék mögött ülő személy megköszönte a bírságról szóló okmányt és elővette a hivatalos Munkavédelmi Ellenőr igazolványát. Majd ő is kiállított egy számlát, ahol bűnösnek találta a tulbuzgó rendőrt, mert a rendkívül forgalmas úton nem viselte a különben kötelező rikitó színű foszforeszkáló mellényét. A büntetés 800 dollár.


Döbbenet! Ha orgazmusa lesz, meghal

A 24 éves ausztrál lány, Andrea kisgyermek kora óta szívgyógyszereket szed, mert krónikusan ingadozó a vérnyomása. Egyik pillanatról a másikra ugrál, hol nagyon alacsony, hol nagyon magas. Emiatt eddig is rengeteg dologról kellett már lemondania az életben: nem sportolhat, kerülnie kell a nehéz ételeket és a túlzott izgalmakat.

A lány emiatt nagyon bezárkózott magába, szülei a széltől is óvták, így eddig a szerelmet sem ismerhette. Eddig. Most ugyanis végre rátalált a Nagy Ő, a 33 éves Tom személyében. Minden a lehető legnagyobb rendben ment, ám négy hónap járás után sokkoló dologgal találták szembe magukat. A pár nem élhet szexuális életet, ugyanis a szíve valószínűleg nem bírna el egy orgazmust.


A kislány, aki meghal, ha elsírja magát

18 hónapos korában diagnosztizálták. Azóta a család élete mindennap egy küzdés, hiszen egy kisgyerek folyton elesik, beüti a térdét, sőt, akkor is a sírás szélén áll, ha az anyja egyedül hagyja pár percre.

Szerencsére eddig mindig sikerült elkerülni a végzetes könnycseppeket, ami már-már a csodával határos, hiszen Sophie-nak tíz rohama volt eddig.

Abban reménykedünk, hogy a gyermekévek alatt sikerül lelkileg olyannyira megedzenünk a lányunkat, hogy később ne kerülgesse a sírás egy-egy szakítás, vagy nehéz megpróbáltatás során." - nyilatkozta Eve, az aggódó anya.

Miért halálos Sophia számára? Megtudhatod, ha elolvasod a Neon.hu cikkét.


 Az agy csodája

A Rocky Mountains egyik kőbányájában történt.Sziklarepesztésnél az egyik vigyázatlan munkás vasrudja olyan erővel pattant neki a másik munkás arcának, hogy a szem alatt fúródott be és a szerencsétlen munkás fejetetején jött ki. A vasrúd 115 cm. hosszú, 4 cm. vastag ás 13 font súlyú volt, egyik végén kissé kihegyezett.

A szerencsétlenül járt munkás összerogyott. Mindenki azt hitte, hogy szörnyethalt, hiszen a vasrúd a szó szoros értelmében keresztülszúrta az agyvelejét. Milyen nagy volt azonban a meglepetés, amikor a halottnak hitt munkás pár pillanat múlva felkelt, átfúrt agyvelővel saját lábán elment az orvoshoz, elmesélte, hogyan történt a szerencsétlenség és néhány heti ápolás után fel is gyógyult. 12 esztendeig élt még ezután, mindössze jellemében és szokásaiban állott be pár apró változás.

Szinte hihetetlen eset, az ember hajlamos arra, hogy kacsának higyje, annyira valószínűtlen. Hogy mégis százszázalékosan megtörtént dolog, azért az orvostudomány vállal felelősséget. A legkomolyabb tudomány, az agyvelőkutatás, mely ezt a hihetetlen esetet az orvostudomány történetébe corwbar-case néven jegyezte fel. 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.